Vul zeker het gastenboek in

Lilith’s Magic in a bottle draait rond een totaalbeleving. Een klantvriendelijke service, kwaliteitsproducten en professioneel advies. Wij hechten veel belang aan uw mening. Hoe vond u de online bestelmodule? Wat vindt u van ons aanbod? Hoe heeft u het bezoek aan onze winkel ervaren? Laat uw boodschap hier na in ons gastenboek!

Deze site controleert de berichten vóór hun publicatie De berichten worden in chronologische volgorde weergegeven. U krijgt geen voordeel bij het plaatsen van uw beoordeling. De berichten worden voor onbepaalde tijd op de site bewaard.

Nog bepaalde vragen na het invullen van ons gastenboek over de diensten van Heksenshop Lilith’s Magic in a bottle? Neem dan zeker even contact met ons op.

Naam : *
- Dit veld is verplicht
E-mail : *
- Dit veld is verplicht - Ongeldig e-mailadres
Bericht : *
- Dit veld is verplicht


2 messages
Geschreven op 04/09/2015-19:11 door
Beatriz
Heel erg bedankt voor mijn bestelling. Ik was heel verrast dat ik het zo snel had gekregen. Al mijn spulletjes dat ik bestelt had waren in orde. Ik ben content ermee. Een volgende bestelling zit er wel nog in. Groetjes
 
Geschreven op 01/08/2015- 0:11 door
Sabrina
ik had een bestelling gedaan en was verrast van de orange spice geurolie.
als ik aan het flesje rook dan dacht ik; heel sterke geur maar als ik het liet verdampen op de oliebrander dan gaf het een zeer subtiele orange geur met een pittig tikje.  het hele appartement rook er snel naar en neutraliseerde alle andere geuren die in het appartement rondhingen.
ben al benieuwd voor de rest te leren kennen.

nog meer aangename verrassingen krijgen.