Shop navigation

Het Heilige bloed, De Heilige graal. Een onthutsend nieuw licht op de oorsprong van het christendom. Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln.

Aan de voet van de Pyreneeën, in Rennnes-le-Château, doet een 19de eeuwse priester een geheimzinnige ontdekking die hem in staat stelt een fortuin te vergaren en tot aan zijn dood in 1917 vele miljoenen uit te geven. Deze ontdekking staat aan het begin van een speurtocht die voert langs gecodeerde perkamenten, geheime genootschappen, de Tempelridders en een duister Frans vorstenhuis dat al 1300 jaar geleden de greep op de koningstroon verloor.

De auteurs besteedden jaren aan hun onderzoek en kwamen tot een schokkende conclusie: de onthulling van een geheim dat aan de basis ligt van de hele westerse beschaving en een nieuw licht werpt op de oorsprong van het christendom - sterker nog: op de identiteit van Jezus zelf.

In de jaren die volgden op de publicatie van hun boek in 1982 kwam een stroom van reacties en nieuwe uitgaven over ditzelfde of aanverwante onderwerpen op gang. In deze geheel herziene editie zijn deze reacties verwerkt en van commentaar voorzien. Bovendien is een notenapparaat toegevoegd, zodat de bronnen waarop de auteurs zich gebaseerd hebben gemakkelijk te achterhalen zijn. 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :