Shop navigation

Deze prachtige set van 10 groene en 10 rode spell kaarsjes zijn ideaal voor de feestdagen. Je kan ze gebruik voor het Yule of Midwinter jaarfeest, maar zijn ook van toepassing voor degene onder ons die Kerstmis vieren.

Groene en rode kaarsen zijn twee van onze meest populaire kleuren tijdens het vakantieseizoen. Je kunt deze gebruiken om veel dingen te vertegenwoordigen, inclusief de god en godin.

Rood kan worden gebruikt om de gehoornde God op je altaar te vertegenwoordigen. Rood is van het element vuur en kan worden gebruikt voor spreuken voor energie, kracht en aantrekkingskracht. Het is ook sterk verbonden met de planeet Mars. Rood is een zeer krachtige kleur.

Groen kan de nachtvlindergodin op je altaar voorstellen. Groen is van het element aarde; verbonden met feeën, natuur, aarde, planten, kruiden, bomen en dieren. Gebruikt in vele spreuken voor welvaart, geluk, balans en genezing. Groen staat al lang bekend als een kleur van de aarde, genezing, balans en kalmte. Velen gebruiken groen in hun familiekamers, slaapkamers en kantoren voor het balans / harmonie-effect en dat veel andere kleuren goed zullen accentueren.

Elke kaars brandt gedurende ongeveer 2 uur.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :