Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Altaarschaaltje Tree of Life koper

Stijlvolle en krachtige offerschaal met de afbeelding van The Tree of Life. Prachtig vormgegeven uit koper en gemarkeerd met messing accenten. Griekse sleutelkunst op de boven- en onderrand biedt een ingewikkeld contrast met de Tree of Life in het midden. De boom des levens vertegenwoordigt het hiernamaals en de verbinding tussen de aarde en de hemel. De band en genegenheid met bomen is zo diep dat Kelten geloofden dat de werkelijke bomen hun voorouders waren, poortwachters naar de Keltische Andere Wereld. Als zodanig is de levensboom in de Keltische cultuur heilig.

Deze kom is perfect voor offergaven en voor het bewaren van kruiden, stenen of water voor uw altaar. Het is een prachtige decoratie voor elke ruimte, koper is een krachtig metaal. Geassocieerd met water en Venus, omringen deze metalen met vrouwelijke energie en warmte. Een van de zeven edele metalen van alchemistische tradities, koper is ook een energiegeleider, die je helpt je dankbaarheid te vergroten.

De schaal is ongeveer 7,6 cm 


Categorie Altaar schaaltjes