Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

WEBSHOP

Lilith’s Magic in a bottle

De spirituele webwinkel Lilith’s Magic in a bottle is speciaal opgericht door en voor heksen. Of je je als beginnende heks nog maar net bent aan het verdiepen in het alternatieve en in de magische wereld van de hekserij, of je bent aan de slag als professionele heks; iedereen vindt bij Lilith’s Magic in a bottle waarnaar hij of zij op zoek is. Ook hobbyheksen, heksenkringen (covens) of gewoon particulieren die op zoek zijn naar een fijn geschenk, kunnen in de webwinkel terecht. 

Van aromatherapie tot Zwart Zout

Van aromatherapie tot zwart zout, van kaarsen en wierook tot wenskaarten, beelden en kruiden: je vindt het allemaal bij Lilith’s Magic in a bottle. Ben je nog op zoek naar een specifiek product? Laat het ons gerust weten of snuister even rond in onze uitgebreide webshop!

Naast de algemene voorwaarden en praktische informatie omtrent het plaatsen, verzenden en leveren van een bestelling, vind je ook enkele interessante links terug die je onmiddellijk naar relevante websites over hekserij brengen.