Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

SPIRITUELE BEGELEIDING

Spirituele gids voor jouw persoonlijke groei

Bij Lilith staat jouw persoonlijke groei centraal. Als informatiepunt en als gids begeleidt Lilith haar medemens in het spirituele, in de alchemie, de magie en de hekserij.

Uitgaande van een holistisch mens- en wereldbeeld, leert Lilith je om stil te staan bij de eenheid van de mens, natuur en kosmos. Door een gevoelsmatige benadering van problemen en obstakels te hanteren, wordt bovendien de nadruk gelegd op het gebruik van onze intuïtie als mens.

Verdiep jij je ook graag in de magische, spirituele wereld? Is je interesse in traditionele hekserij gewekt? Breng dan gerust een bezoekje aan de webwinkel. Neem contact op voor meer informatie over hekserij-artikelen, meditatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!