Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

MEDITATIE

De kracht van meditatie

In een maatschappij die ons voortdurend overlaadt met allerlei prikkels, met haast en spoed en met hoge verwachtingen, is het een hele uitdaging om de rust te vinden die we als mens nodig hebben om te kunnen functioneren. Daarom helpt Lilith je graag tijdens jouw zoektocht naar evenwicht, naar rust in het leven, naar aarding of met het oplossen van je slaapproblemen. In kleine groepen worden meditatiesessies met focus op hekserij georganiseerd. Door je tijdens het mediteren mee te nemen naar de Schotse Hooglanden, naar de wonderlijke valleien van Avalon of naar de wereld van de draken en de eenhoorns, legt heks Lilith sterk de nadruk op de kracht en de intensiteit van het visuele

Laad je energie weer helemaal op en kom mentaal tot rust dankzij meditatiesessies met focus op hekserij. Door je bewust te worden van je eigen kracht, je eigen magie en de spirituele heks in jezelf, versterk je je geest en lichaam en leer je op een positieve manier omgaan met (dagelijkse) zorgen en obstakels. 

Verdiep jij je ook graag in de magische, spirituele wereld? Is je interesse in traditionele hekserij gewekt? Breng dan gerust een bezoekje aan de webwinkel. Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!