Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Altaarschaaltje Triquetra koper

Vakkundig vervaardigd uit koper en geaccentueerd met messing accenten, stelt deze offerschaal u in staat om uw dankbaarheid in stijl te uiten. Griekse sleutelkunst op de boven- en onderrand biedt een ingewikkeld contrast met de eenvoudige triquetra in het midden van dit stuk. De triquetra is een oud symbool, vaak geassocieerd met het Keltische geloof in de kracht van het getal drie. Triquetra oneindigheidsknopen vertegenwoordigen de cycli van het leven en vertegenwoordigen ook het verleden, het heden en de toekomst, evenals leven, dood en wedergeboorte.

Deze schaal is perfect voor offergaven, maar ook voor kruiden, stenen of water voor je altaar. Een prachtige decoratie voor elke ruimte, koper is een krachtig metaal. Geassocieerd met water en Venus, geeft deze metalen ringen vrouwelijke energie en warmte. Koper, een van de zeven edele metalen van alchemistische tradities, is ook een energiegeleider, die je helpt je dankbaarheid te vergroten. De schaal is ongeveer 7,6 cm bij 3 cm hoog. 

Koper en de Triquetra zijn krachtige symbolen die worden geassocieerd met Koper: Gezondheid, en genezing, Welvaart, Venus, Energie versterken. Triquetra: Aarde, zee, lucht, Verleden heden toekomst, De cycli van het leven, De drievoudige maan


Categorie Altaar schaaltjes