Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Altaarschaaltje Flower of Life koper

Vakkundig vervaardigd uit koper en geaccentueerd met messing accenten, stelt deze offerschaal u in staat om uw dankbaarheid in stijl te uiten. Griekse sleutelkunst op de boven- en onderrand biedt een ingewikkeld contrast met de eenvoudige Flower of Life in het midden van dit stuk.

Het Flower Of Life-symbool is een van de meest fascinerende, bekende en erkende geometrische symbolen binnen de magische wereld van Heilige Geometrie. Dit speciale symbool staat voor de levenscyclus. Er wordt aangenomen dat dit symbool de meest betekenisvolle en heilige patronen van ons universum als geheel bevat.

Deze schaal is perfect voor offergaven, maar ook voor kruiden, stenen of water voor je altaar. Een prachtige decoratie voor elke ruimte, koper is een krachtig metaal. Geassocieerd met water en Venus, geeft deze metalen ringen vrouwelijke energie en warmte. Koper, een van de zeven edele metalen van alchemistische tradities, is ook een energiegeleider, die je helpt je dankbaarheid te vergroten. De schaal is ongeveer 7,6 cm bij 3 cm hoog. 


Categorie Altaar schaaltjes