Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Altaarschaaltje Lotus koper

Vakkundig vervaardigd uit koper en geaccentueerd met messing accenten, stelt deze offerschaal u in staat om uw dankbaarheid in stijl te uiten. Griekse sleutelkunst op de boven- en onderrand biedt een ingewikkeld contrast met de eenvoudige Lotus in het midden van dit stuk.

De lotusbloem wordt in verschillende culturen gebruikt. In oosterse culturen wordt het beschouwd als een symbool van zuiverheid, verlichting en wedergeboorte. De betekenis van de lotusbloem is bang. De lotus bloeit in de smerigste wateren. Toch wordt het beschouwd als een heilig symbool. De lotusbloem wordt gebruikt voor de aanbidding van vele hindoegoden en godinnen. De lotus is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, roze en het zeldzame blauw. De blauwe lotus groeit alleen in de Himalaya. De zeldzame blauwe lotus wordt gebruikt om de hindoegod Shiva te aanbidden. De lotus werd ook vastgehouden door Gautam Boeddha die de verlichting bereikte en de staat van goden bereikte. De lotus wordt altijd beschouwd als een heilig symbool in hindoeïstische en oosterse culturen. Er wordt ook aangenomen dat de lotusbloemen het water waarin het gedijt reinigen.

Deze schaal is perfect voor offergaven, maar ook voor kruiden, stenen of water voor je altaar. Een prachtige decoratie voor elke ruimte, koper is een krachtig metaal. Geassocieerd met water en Venus, geeft deze metalen ringen vrouwelijke energie en warmte. Koper, een van de zeven edele metalen van alchemistische tradities, is ook een energiegeleider, die je helpt je dankbaarheid te vergroten. De schaal is ongeveer 7,6 cm bij 3 cm hoog. 


Categorie Altaar schaaltjes