Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Geranium

Geranium etherische olie kalmeert en ontspant bij hevige emotionele druk.

Zij is geschikt als middel tegen depressies, herstelt het innerlijke evenwicht, verdrijft slechte gedachten en onvriendelijke stemmingen en opent de ogen voor de mooie kanten van het leven.

Geranium wordt als een vrouwelijke olie beschouwd en kan daarom gebruikt worden om het premenstrueel syndroom en klachten tijdens de menopauze te behandelen.

Geraniumolie werkt anti-depressief, adstringerend en ontstekingswerend, bovendien wondgenezend en schimmelwerend.

Daarnaast werkt geranium etherische olie bloedsuikerverlagend en ontwaterend, bovendien is het een goede muggenverdrijver en kan de olie gebruikt worden bij de bestrijding van luizen.

Ook bij problemen van de huid is geranium een aan te raden olie, of je nu een vette of een droge huid hebt geranium zal de talgproductie harmoniseren. Bij sinaasappelhuid omdat geranium ontwaterend en ontgiftend werkt. Winter handen en voeten, koortsuitslag allemaal klachten die je met geranium kan aanpakken.

Geranium kan bij gevoelige mensen huidirritaties veroorzaken. vermijden tijdens de zwangerschap.


Categorie Etherische oliën