Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Jasmijn

Jasmijn absolue werkt antiseptisch en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

In India wordt het als afrodisiacum gebruikt en als middel tegen impotentie op lendenen ingemasseerd. Een soort natuurlijke viagra wat mij zeker de moeite waard lijkt om te proberen als je tenminste van de geur van jasmijn etherische olie houdt.

In de zomer kan je jasmijn toevoegen aan een massage olie omdat het een koelend effect op het lichaam heeft.

Verder kan jasmijn tijdens de geboorte gebruikt worden om de contracties te versterken en het werkt licht pijnstillend.

Let op:  jasmijn niet tijdens de zwangerschap gebruiken, alleen tijdens en na de geboorte.

Brengt het hormonale systeem in balans en is daarom ook geschikt bij diverse vrouwelijke problemen zoals pms, overgangsklachten etc.

Psychisch

Jasmijnolie heeft een rustgevende, antidepressieve en angst verdrijvende werking . Jasmijn geeft een gevoel van zelfvertrouwen en euforie, en kan daarom zeer goed ingezet worden tegen bij apathie, onverschilligheid en lusteloosheid.

Het zorgt ervoor dat je ontvankelijker wordt.

Jasmijn is ook zeer geschikt voor meditatie  doe een paar druppels op een aromasteentje of in een aromalamp. Werkt op het hartchakra, solar plexus chakra (zonnevlecht) en het basis of wortel chakra.


Categorie Etherische oliën
€ 8,75
incl 21% BTW
Stuur een stock-aanvraag
Niet meer voorradig.
Stuur ons een mailtje!