Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Marjolein

Marjolein staat bekend om de opwekkende, pijnstillende, anti-oxiderende en krampstillende werking. Het kruid kan bloeddrukverlagend werken door zijn aderverwijdende werking. Hierdoor kan het ook helpen bij problemen die ontstaan door een slechte bloedcirculatie zoals koude handen en voeten.

Marjolein etherische olie kan ook heilzaam werken bij gewrichtsontsteking of gewrichtsreuma.

Marjolein ondersteunt verder bij menstruatiepijn, examenvrees, migraine en slecht slapen.

Als toevoeging aan een massageolie kan marjolein olie verlichting brengen bij een spiermassage. Bijvoorbeeld bij spierkramp, verstuikingen/verrekte spieren en reumatische klachten. 

Psychisch:

Marjolein verwarmt het hart en werkt kalmerend op het zenuwstelsel, is antidepressief, eetlust opwekkend en geeft energie bij geestelijk uitputting. De kruidige olie schenkt rust en kalmte

Het is een ideale beschermende olie voor mensen die vaak angstig of gespannen zijn, 1-2 druppels vanaf een tissue inhaleren biedt snel verlichting. De olie heeft een troostend en verwarmend effect waardoor ook eenzaamheid en verdriet verzacht kunnen worden. De olie kan daarom goed ingezet worden bij rouwverwerking.

Ook bij slecht slapen kan 1-2 druppels op een aromasteen naast het bed verdampen goed werken.


Categorie Etherische oliën
€ 4,25
incl 21% BTW
Stuur een stock-aanvraag
Niet meer voorradig.
Stuur ons een mailtje!