Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Oregano

Oregano etherische olie is één van de sterkste antibiotica / anti schimmel middelen die je kunt krijgen. Het is zo krachtig omdat de olie een hoog gehalte van 80-90% aan fenolen (cavacrol en thymol) bevat.

Carvacrol remt de groei van micro organismen, virussen en de schimmel bacteriën. Oregano is ook een goede slijmoplosser.

In cosmetica wordt oregano olie gebruikt als geur in zepen, parfums en lotions en de voedingsindustrie gebruikt het als smaakversterker.

De werking van oregano etherische olie

De olie werkt kalmerend en harmoniserend en bevordert herstel bij geestelijke uitputting. Je kan de olie gebruiken in bad of verdampen in een diffuser of aromalamp.

Oregano stimuleert de doorbloeding en werkt pijnstillend bij zenuwpijnen en reumatische pijnen.

Je kunt oregano onder meer gebruiken bij verkoudheid, bronchitis, vastzittende hoest zenuwpijnen, spierpijn, spierreuma en artritis, griep, trage spijsvertering, menstruatieproblemen, lage bloeddruk,  krampen, schimmelinfecties, bacteriële- en virusinfecties.


Categorie Etherische oliën