Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Salie

Salie olie heeft adstringerende, antibacteriële, schimmelwerende en antivirale eigenschappen. En het werkt desinfecterend en kramp verminderend.

De olie wordt in de aromatherapie onder meer gebruikt bij:

slechte eetlust, herstel na ziekte, onregelmatige menstruatie, overgangsklachten, opvliegers, ontstekingen in mond en keel, onrustig slapen, trage spijsvertering, reumatische aandoeningen, lage bloeddruk, schimmelinfecties, sterke transpiratie, zweetvoeten, leverziekten en om vocht af te drijven.

Psychisch

Salie etherische olie geeft weerstand en wilskracht. Deze olie heeft een stimulerende, opwekkende, versterkende en verwarmende invloed. De olie kan verdampt worden bij lusteloze mensen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn of geestelijk overspannen zijn.  

Lichamelijk

Salie etherische olie vertoont overeenkomsten met vrouwelijke hormonen en is daarom een hele nuttige aanvulling in de menopauze. Ook reguleert het de menstruatie.

Ook voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn wordt de olie veelvuldig gebruikt.

Inhaleren en verdampen bij verkoudheid, griep, hoesten, (chronische) bronchitis, infecties luchtwegen. Spoelen en gorgelen bij keelpijn, stemband- en tandvleesontstekingen. Salie wordt vaak in combinatie met tijm toegepast.

Interessant weetje: Vroeger betekende een struik salie in de tuin dat de vrouw des huizes de baas was.


Categorie Etherische oliën
€ 4,25
incl 21% BTW
Stuur een stock-aanvraag
Niet meer voorradig.
Stuur ons een mailtje!