Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Dragon's Blood kaars en olie set

Witch's Brew Dragon’s Blood kaars en olie set. Focus en intensiveer je magie!

De Witches Brew Dragon's Blood-collectie heeft de zoete rokerige hars om je magie een boost te geven! De hars van Drakenbloed helpt bij het definiëren en versterken van spreuken. De heerlijke geur van Witch's Brew Dragons Blood moet je minstens één keer in je leven ervaren. Gemaakt met magische olie van drakenbloed, helpen deze kaarsen je magie te focussen en te intensiveren. Je set bevat: 1 pijler kaars, 6 votieven en 1 flesje olie. Elke kaars is gemaakt door kaarsenmakers die elke kaars met de hand gieten als de Maan goed staat.

Kaarsen: De Dragon's Blood pijler kaars en Votives zijn bloedrood en gemaakt met een speciale mix van oliën, waaronder Dragon's Blood. Elke pijler kaars is gelabeld met inspirerende woorden in een krachtige spreuk. Maar maak je geen zorgen, er is veel ruimte voor je eigen crafting touch.

Olie: Dragon's Blood hars is fris als de aftershave van een heer. Versterk je magie met de draken en laat je woorden en daden verder gaan. Enkele algemene toepassingen voor dit product: Gebruik in je wasgoed, voeg toe aan je vloerwas, doe wat in je schoenen of een diffuser. Voor uw altaar of om voorwerpen te zalven.


Categorie Witches Brew
€ 51,40
incl 21% BTW
Stuur een stock-aanvraag
Niet meer voorradig.
Stuur ons een mailtje!