Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Maansteen

Maansteen, ook bekend als Water Opaal, is een ontvankelijke steen die wordt geassocieerd met de Maan en alle Maangodinnen.

Maansteen wordt ook gebruikt voor: Maak verbinding met de maan, Maak contact met gevoelens, Balanceren, Gebruik in wassende maan voor liefde, Gebruik bij afnemende maan voor toekomstvoorspellingen, Fortuin, Slaap, verlicht slapeloosheid, Liefde, Vermijd overdreven reactie, Verbeter vrouwelijke energie, Gevoeligheid, Paranormale gaven, Intuïtie, Dromen, Tuinieren, Jeugd, Bescherming voor reizen, Steen van de reiziger, Verlicht emotionele spanning, PMS, Bescherming tijdens de zwangerschap, Opluchting van stress, kalmerend, Op dieet zijn, Vervanger voor parel, Kruinchakra, Derde Oog Chakra, het bevorderen van geluk, geestelijk inzicht, een nieuw begin, overvloed en oude wijsheid.
Categorie Trommel stenen
€ 1,50
incl 21% BTW
Stuur een stock-aanvraag
Niet meer voorradig.
Stuur ons een mailtje!