Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Obsidiaan

Zwarte obsidiaan ook bekend als Apache-tranen. Obsidiaan is een lava die zo snel wordt afgekoeld dat de mineralen erin geen kans kregen om zich te vormen en is een natuurlijk voorkomend glas. Spiegels zijn door de Ouden gemaakt voor gebruik bij waarzeggerij, evenals kristallen bollen. Het zwart van de obsidiaan kan je beter helpen bij het "scrying" dan een heldere kwartsbal. Obsidiaan is een projectieve steen die wordt geassocieerd met de planeet Saturnus en het element vuur.

Zwarte obsidiaan staat ook bekend om: Bescherming, Aarding, Helderziendheid, Negatieven verbannen en verwijderen, Bescherm tegen psychische aanvallen, Waarzeggerij, Wortelchakra, Weg met slechte gewoonten, Vermindert hunkeren, Brengt energie in evenwicht, Stabiliseert energie, Rustige angsten, Balans tussen geest, lichaam en geest, brengt zuivering, innerlijke groei, voldoening, manifestatie, psychische mogelijkheden, innerlijke kracht, helpt bij meditatie en visualisatie.


Categorie Trommel stenen