Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Carneool

Carneool is een projectieve steen (die energie uitzendt) en wordt geassocieerd met het element zon en vuur. Algemene informatie voor oranje stenen: het zijn projectieve stenen die worden gebruikt voor geluk, succes, persoonlijke kracht, zelfrespect en eigenwaarde.

Carneool staat ook voor: Bescherming (traditioneel bescherming tegen het boze oog), Verlangens vervullen, energie gevend, Vrede, seksuele energie, Reproductie, Helpt bij het verlichten van menstruatiekrampen, Stimuleert emoties, Balans, creativiteit, Creatieve visualisatie, Genezing, Moed, Welsprekendheid, Concentratie, Studie, Zakelijk/carrière succes, Helpt bij het genezen van longen, astma, Hulp bij het genezen van artritis, emotionele warmte, omgang, creativiteit, waardering voor de natuur, harmonie, moed , geluk zelfwaardering, persoonlijkheid, reïncarnatie en bescherming tegen nachtmerries.


Categorie Trommel stenen