Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Sphynx kat Mosagaat

Prachtige handgeslepen kat van Mosagaat. Afmeting 16,60 cm en een gewicht van 618 gram. Elke Sphynx kat is uniek, dus weg is weg!!

Mosagaat is een steen voor iedereen. De energieën zijn bescheiden maar wel heel heilzaam. Hij werkt stabiliserend en aardend. De energie van deze steen zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel naar hun natuurlijke evenwicht worden gebracht zodat je meer rust kunt ervaren op alle niveaus. Mosagaat helpt je te herstellen na ziekte en om weer tot jezelf te komen na een periode van emotionele onrust. Mosagaat werkt goed tegen angsten en stress. Helpt tegen straling en helpt je om zorgen los te laten en te ontspannen. Is tevens goed voor de huid, haren en bevordert de spijsvertering. Maakt actief en vitaal, geeft rust en helderheid. Maakt de bevalling makkelijker, heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus. Stimuleert wilskracht en werklust, zorgt voor meer uithoudingsvermogen, opent het hart voor universele liefde, geeft energie en helpt om  beter te aarden. Mosagaat heeft een positieve werking op de weerstand, het immuunsysteem, hart en bloedvaten en de longen. Mosagaat helpt bij oorontsteking, koortslip (herpes), griep, angsten, stress en hyperventilatie. Hij verlost je van oppervlakkigheden en vooroordelen. Mosagaat helpt je om zorgen los te laten en te ontspannen.


€ 250,00
incl 21% BTW