Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Eenhoorn Regenboog Fluoriet

Prachtige unieke Eenhoorn van Regenboog Fluoriet. Afmeting: 11 cm gewicht 455 gram. Wordt geleverd met een lampje.

De eenhoorn nu in alle kleuren van de regenboog  bij je thuis. Uniek exemplaar dat in het licht laat zien hoe mooi ze is, daarom wordt deze inclusief lampje geleverd.

Fluoriet regenboog vermindert nekpijn, schouderpijn (spanning), zenuwpijnen, gewrichtspijnen (artritis) reuma, duizeligheid, vermindert ook elektromagnetische straling. (bijvoorbeeld van computers en telefoons).  Fluoriet regenboog bevordert het concentratievermogen , innerlijke rust en is heilzaam voor botten, tanden, spataders, puistjes, rimpels, slijmvliezen en ademhalingswegen. Naast de algemene eigenschappen van Fluoriet, is Fluoriet regenboog een goede steen voor HSP-ers. De steen beschermt tegen psychische aanvallen, overprikkeling en energie van andere mensen. Fluoriet regenboog geeft zelfvertrouwen, kalmeert de geest en maakt flexibel en open. De steen helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. 

 


€ 136,00
incl 21% BTW