Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Purple Daze smudge stick

Een mooie mix voor de zintuigen. Een mooie smudge stick voor het opruimen en reinigen, maar ook als cadeau aan iemand voor de schoonheid en energie die het geeft. Gecombineerd met de energetische eigenschappen van Heilige Witte Salie  zijn paarse "verdoving" bloemen. Gebruik bij elke ceremonie of viering, maar ook bij uw rookreiniging, inwijding of aromatherapie. 

Witte Salie staat bekend om: Onsterfelijkheid, Levensduur, Wijsheid, Bescherming, wensen, Vertegenwoordigt West/Water. 

De kleur paars wordt geassocieerd met: Element: Geest, Jupiter, Waarzeggerij, Profetie, Spiritualiteit, paranormaal begaafd, Negatieven tegengaan, Vloeken omkeren, Alle magie, Inspiratie, Spirituele kracht, Mededogen, Vermogen, Herdenking van overledenen, Rouw, Verduidelijking, geesten, Meditatie, engelen, Spirituele genezing, Psychische genezing, Boost persoonlijke magische krachten, Verbeter uw bedrijf, Genees dodelijke ziekten, Ambitie, Balans & Harmoniseren, Astrale reizen, Psychische bescherming, Derde oog, Schreeuwen, Royalty, Materiële bezittingen, Materiële rijkdom, Controle, Geluk, Rituelen uit vorige levens, Slaap zonder nachtmerries, Verbanning van de rotzooi uit het verleden die nu chaos in je leven creëert. 

Let op: Foto is gemaakt van vers ingepakte smudge met verse bloemen. Gedroogde bloemen in de smudge stick zien er anders uit dan op de foto. Aankoop is voor één (1) Smudge Stick.


Categorie Witte salie en smudges