Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Harmony smudge stick

Smudge stick met witte salie en Anjer. Voor als je even moet pauzeren en even moet ademen. Prachtig gebundeld en een lust voor de zintuigen, presenteren we de Harmony Sage Smudge Stick. Deze bundel van 10 cm is perfect om je ruimte schoon te maken en je dag goed te beginnen! 

Witte Salie wordt vaak gebruikt voor zuiveringsrituelen en voor het reinigen van je ruimte en zelf van negativiteit. Deze beschermende krachten worden versterkt door de helende associaties van anjers. 

Anjers zijn een stevige en kleurrijke bloem die wordt geassocieerd met geluk, vreugde en liefde. Combineer ze met de kracht van salie en deze bundel wordt een krachtige kracht om elke ruimte schoon te maken. Gebruik op elk moment dat u moet vertragen en ademen . Hoe dan ook, deze bundel zal je helpen een zoete ochtend te hebben. Aankoop is voor één (1) Harmony Sage Smudge Stick.

Witte Salie en Anjer, worden geassocieerd met: Witte Salie: Onsterfelijkheid, Levensduur, Wijsheid, Bescherming, wensen, Vertegenwoordigt West. Anjer: Genezing, vloeken verwijderen, Liefdesattractie, Vreugde, Vrede, Genezende, relaties Let op: Foto is gemaakt van vers ingepakte smudge met verse bloemen. Gedroogde bloemen in de smudge stick zien er anders uit dan op de foto.


Categorie Witte salie en smudges