Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Joy smudge stick

Smudge stick met witte salie, anjer, madeliefje. Smeer negativiteit uit en teken in vreugde met deze bundel! Prachtig gebundeld en een lust voor de zintuigen, presenteren we de Joy Smudge Stick. Deze bundel van 10 cm is perfect om je ruimte schoon te maken en vreugdevol te tekenen ! Witte Salie wordt vaak gebruikt voor zuiveringsrituelen en voor het reinigen van je ruimte en zelf van negativiteit. Deze typische energieën veranderen in vreugdeversterkers wanneer ze worden gecombineerd met de helende krachten van anjer en het licht en optimisme van madeliefjes.

Anjers worden geassocieerd met bescherming en genezing. Madeliefjes worden geassocieerd met de zomerzonnewende en vriendschap. Combineer ze met de verbannende kracht van salie en deze bundel wordt een krachtige kracht om licht in elke ruimte te brengen. 

Witte Salie: Onsterfelijkheid, Levensduur, Wijsheid, Bescherming, wensen, Vertegenwoordigt West

Anjer: Genezing, vloeken verwijderen, Liefdesattractie, Vreugde, Vrede, Genezende relaties.

Madeliefje: Zomerzonnewende, Vriendschap en liefde, elfen,  Zegeningen en geluk,  Waarzeggerij.

Let op: Foto is gemaakt van vers ingepakte smudge met verse bloemen. Gedroogde bloemen in de smudge stick zien er anders uit dan op de foto.


Categorie Witte salie en smudges