Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Smudge stick met witte salie en eucalyptus

Voor Wijsheid & Meer. Prachtig met de hand verpakt en een lust voor de zintuigen is de heerlijke 4 inch Mini White Sage en Eucalyptus Smudge Stick voor je zuiverings- en intentie-specifieke ceremonies. Aankoop is voor één (1) Sage en Eucalyptus Smudge Stick. 

Witte Salie staat bekend om:  Onsterfelijkheid, Levensduur, Wijsheid,  Bescherming, wensen, Vertegenwoordigt West/Water, Reiniging/opruiming, Negatieve energieën verdrijven,  Bouwt emotionele kracht op, Kan helpen bij het genezen van verdriet. 

Eucalyptus staat bekend om:  Genezing, Bescherming, Zorg voor een goede, gezondheid, stimulatie, Zuivering, Breng frisse energie naar een situatie, Om spijt en zorgen te genezen, Om mentale uitputting te verlichten, Breng verlichting van lichamelijke of emotionele zorgen, Vertegenwoordigt Oost/Lucht. 

Let op: Foto is gemaakt van vers ingepakte smudge met verse bloemen. Gedroogde bloemen in de smudge stick zien er anders uit dan op de foto.


Categorie Witte salie en smudges