Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Wierookkruid Griekse Alant

Griekse alant – ofwel Alant, Alantwortel, Slangenkruid, Godsoog – is een oeroud geneeskruid. Bij de Slavische volkeren staat het bekend als een afweer- en tovermiddel. De geur weert moderne ‘demonen’ af, zoals stress en depressieve gevoelens. Werkt kalmerend, met een positief effect op de bronchiën, spijsvertering en reumatische aandoeningen. (*) In de Christelijke symboliek staat dit middel bekend als ‘Verlossing door het licht van Christus’. Element: water Voornamelijk werkzaam op: geest

Geschikt voor het branden op een vuurvaste schaal met houtskool, of op een speciale zeefwierookbrander. Op een zeefbrander verloopt het verbrandingsproces wat langzamer dan op houtskool. Je kunt de wierook gemakkelijk mengen met andere soorten. Zuiver natuurlijk wierookkruid om te branden in een vuurvaste schaal op houtskool of met speciale zeefbrander. Geschikt voor zuiveringsrituelen.



Categorie Wierook harsen