Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Dragon's Blood olie

Drakenbloedolie uit de Witch's Brew Oil Collection. Geef je magie een boost! Versterk je magie met de draken en laat je woorden en daden verder gaan! Duidelijk drakenbloedaroma dat alleen te vinden is in de Witches Brew Oil Collection. De heerlijke geur van de Witches Brew moet je minstens één keer in je leven ervaren hebben! Gemaakt met exotische magische oliën zoals Drakenbloed, Bijvoet, Wierook en Mirre, elke olie helpt bij het focussen en intensiveren van je magie! De recepten zijn afkomstig van de persoonlijke spreukenervaringen van de maker, vermengd met weelderige geuren om producten te creëren die boordevol heksachtige goedheid zitten. Elke fles olie is gelabeld met inspirerende woorden in een krachtige spreuk. 

Toepassingen voor uw olie: Jezelf versterken, Je rituelen versterken, Je spreukenwerk versterken, zuivering, Zalving en Olieverspreider. 10 ml druppelflesje bevat huidveilige gemengde oliën

Let op : niet voor intern gebruik.


Categorie Rituele olie
€ 8,95
incl 21% BTW
Stuur een stock-aanvraag
Niet meer voorradig.
Stuur ons een mailtje!