Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Morning Glory smudge stick

Een mooie combinatie voor een vredig hart. Prachtig gebundeld en een lust voor de zintuigen, presenteren we de Morning Glory Smudge Stick. Deze bundel van 10 cm is perfect om je ruimte schoon te maken en je dag goed te beginnen! Witte Salie wordt vaak gebruikt voor zuiveringsrituelen en voor het reinigen van je ruimte en zelf van negativiteit. Deze typische energieën worden nog krachtiger wanneer ze worden gecombineerd met de stijl en gratie van rozen, madeliefjes en anjers.

Rozen voor liefde , madeliefjes voor licht en anjers voor genezing , maken deze saliebundel tot een perfect pakket om je dag met een vredig hart te openen of af te sluiten . Of je nu op zoek bent naar rust of schoonheid, dit is een geweldige keuze voor jou (zelfs beter als je op zoek bent naar beide!) Aankoop is voor één (1) Morning Glory Smudge Stick met salie, roos, madeliefje en anjerbloemen . 

Witte salie, rozen, madeliefjes en anjers staan bekend om: Witte Salie: Levensduur, Wijsheid, Bescherming, wensen, Vertegenwoordigt West. Roos: Liefdesattractie, Romantiek en seks, Passie, Vrede en harmonie, Depressie verlichten. Madeliefje: Zomerzonnewende, Vriendschap en liefde, elfen, Zegeningen en geluk, Waarzeggerij. Anjer: Liefdesattractie, Genees een relatie, Vrede, vreugde en geluk, vloeken verwijderen, Genezing. 

Let op: Foto is gemaakt van vers ingepakte smudge met verse bloemen. Gedroogde bloemen in smudge stick zien er anders uit dan op de foto.


Categorie Witte salie en smudges